Nathaly Schreuder

Nathaly Schreuder

Teacher

Kinderen inspireren mij!

Ze maken me blij en geven me energie. Daarnaast heb ik een grote passie voor yoga. Ik merkte dat yoga in deze tijd kinderen veel te bieden heeft. Daarom begon ik in 2015 mijn yogastudio voor kinderen. Iedere yogales die ik aan kinderen geef, zorgt voor een grote glimlach op mijn gezicht. Over de naam van mijn studio hoefde ik dan ook niet lang na te denken: Yogasmiley was geboren!

In mijn vrolijke en speelse lessen, wordt benadrukt dat het niet belangrijk is of je de houding precies goed doet. Veel belangrijker is het dat de kinderen plezier beleven. Niet alles draait om presteren, dat wil ik in de les meegeven. Ook wil ik kinderen leren letten op hun ademhaling,zodat ze beter om kunnen gaan met situaties die ze lastig vinden.

Door de lessen van Yogasmiley geef ik kinderen vertrouwen. Door yoga ontdekken kinderen dingen waarvan ze niet wisten dat ze die konden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien en gehoord voelen, daar zorg ik dan ook altijd voor in mijn lessen. Bij Yogasmiley mogen kinderen zijn wie ze zijn.

Meer weten over Yogasmiley? Volg ze dan via Instagram.