Pieter Hoogland

Pieter Hoogland

Musician

Pieter speelt al meer dan 35 jaar piano en heeft op talloze plekken opgetreden, solo op piano of als begeiding met zanger of zangeres. Daarnaast verzorgt hij regelmatig de pianomuziek tijdens exposities of andere bijzonder events. Oorspronkelijk opgeleid als klassiek pianist ontwikkelde hij in de loop der jaren een breed repertoire met honderden van de allermooiste popsongs, tot aan muziek bekend van films.

Tijdens het Yoga Festival Leiden zal hij in de concertzaal van Emile van Leenen op de prachtige Grotrian-Steinweg vleugel instrumentale stukken spelen tijdens de Yin yoga sessie. Denk aan mooie, dromerige klanken van Einaudi, Chopin, Yann Tiersen of Erik Satie.

Kijk voor meer informatie of boekingen opĀ www.pieterhoogland.com

Ligconcert

Studio OM

Tijdens dit bijzondere pianoconcert laat Pieter Hoogland paar van de mooiste stukken horen van Ludovico Einaudi tijdens het Mini Fest in de nieuwe Studio OM. Wat dit concert extra bijzonder maakt is dat je fijn op je yogamatje kunt gaan liggen, eventueel met extra dekentjes en kussens, om de muziek als een soort Savasana te […]

Happiness Music
MEER LEZEN