Pieter Hoogland

Pieter Hoogland

Musician

Pieter speelt al meer dan 35 jaar piano en heeft op talloze plekken opgetreden, solo op piano of als begeiding met zanger of zangeres. Daarnaast verzorgt hij regelmatig de pianomuziek tijdens exposities of andere bijzonder events. Oorspronkelijk opgeleid als klassiek pianist ontwikkelde hij in de loop der jaren een breed repertoire met honderden van de allermooiste popsongs, tot aan muziek bekend van films.

Tijdens het Yoga Festival Leiden zal hij in de concertzaal van Emile van Leenen op de prachtige Grotrian-Steinweg vleugel instrumentale stukken spelen tijdens de Yin yoga sessie. Denk aan mooie, dromerige klanken van Einaudi, Chopin, Yann Tiersen of Erik Satie.

Kijk voor meer informatie of boekingen opĀ www.pieterhoogland.com

Hatha yoga & live music

Paviljoen

Jerry en Pieter nemen je mee op een reis door yoga en muziek, van je hoofd naar je hart. Door de krachtige combinatie van yoga, live muziek en mantra’s kun je de diepere lagen in jezelf bereiken. Een reis die je in staat stelt om los te laten en achter je laten wat je niet […]

inspiration Meditatie Music Yoga
MEER LEZEN

Ligconcert

Buddha cave

Even bij komen van alle festival indrukken? Rol je matje dan lekker uit en kom luisteren naar prachtige piano klanken van Pieter. Pieter Hoogland zal verschillende pianostukken spelen van albums die Einaudi in de loop der jaren maakte, van onder andere A Time Lapse, Una Mattina, Nightbook en Divenire.

Happiness Music
MEER LEZEN