Silent Disco Yoga

Geef je zaterdagavond een boost en laat je door Jolien meevoeren tijdens een heerlijke Vinyasa les met fijne beats die via een silent headset te horen zijn. Een geheel nieuwe manier om yoga en muziek te connecten. De les is geschikt voor iedereen of je nou net begonnen bent met yoga of een doorgewinterde yogi bent maakt niet uit. Tijdens deze les gaan we flow afwisselen met ontdekken, vrij en intuïtief bewegen (lees dansen).

Wat maakt Silent Disco Yoga anders dan een normale yogales? Door gebruik te maken van een koptelefoon kun je je nog beter afsluiten voor de buitenwereld waardoor je nog meer naar binnen kunt keren. Ook is mogelijk om het volume van je koptelefoon af te stemmen op wat jij zelf een fijn volume vindt. Door de muziek en flow ga je bijna vanzelf al bewegen! Ook zul je merken dat je ondanks de afstand (1,5 meter) tussen de matten je toch de verbondenheid met jezelf en de andere om je heen kunt voelen!

Let op! Vanwege de Corona maatregelen vindt de Silent Disco Yoga buiten plaats, en hebben we slechts een beperkt aantal plekken. Wees er dus snel bij!

Praktische info:

zaterdag 20 juni
19:30 – 21:00
Prijs 18 euro (koop hier je ticket)

locatie: Studio OM (tuin)
Evertsenstraat 127 , Leiden

Wat mee te nemen?
Neem je eigen yogamat en eventueel props mee.
Kijk voor de overige regels ivm de corona maatregelen bij praktische info.