Festivalmarkt

lifestyle producten & massages

LET OP: HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN

Op de lifestylemarkt van het Yoga Festival Leiden zijn allerlei duurzame en gezonde producten te vinden. Het aanbod is een mooie combinatie van home-made, fairtrade, biologische en professioneel, of het nu over sieraden, eten yoga-artikelen gaat. Voor iedere yogi wat wils. Neem de tijd om ontspannen te struinen of advies-op-maat te vragen bij de stand. Of laat je prettig onder handen nemen tijdens een shiatsu- of een voetmassage.  De festivalmarkt is geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Standhouders
Voor bedrijven en producenten is deze festivalmarkt een uitgelezen kans om een nieuw publiek aan te spreken of een mini-pre-test te houden van een idee of product. Een standplaats kost € 115 per dag, inclusief  luxe marktkraam (lengte 2,00 m x breedte 1,10 m), exclusief BTW.
meubilair_tafels_brooklyn-kraam-statafel-2

Heb je ervaring met andere events en kun je jouw standplaats zo inrichten dat deze naadloos past in ons concept? Vanaf € 65 (exclusief BTW) kun je jouw standplaats zelf creeeren. 

Massage-etage (= VOL)
Voor extra bezinning en ontspanning is de massage-etage the place to be. De entresol boven de lifestylemarkt biedt een perfecte plek voor massages en consulten. We streven naar een breed aanbod van massagesoorten, zoals Thais, ayurvedisch, shiatsu, stoel- en voetmassage. Bovendien is hier ruimte voor acupunctuur, handlezers en lifecoaching. Een plek op de massage-etage kost € 50,00 per dag, exclusief BTW.

Wilt u een kraam of massageplek huren, aanvullende informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze marktcoördinatoren Fleur Veldkamp, hiervoor kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. 

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Straat + huisnr

Postcode + Plaats

Mobiel

e-mail

website

Deelname lifestylemarkt

Optioneel
StroomWifiwater

Akkoord algemene voorwaarden Lifestylemarkt 2016

Omschrijving van uw product(en) of diensten

Uw bericht

Let op: na het insturen van dit formulier worden alle aanvragen voor een plek op de Lifestylemarkt door de marktcoördinator beoordeeld. Wij streven ernaar je zsm terugkoppeling te geven per e-mail.