Festivalmarkt

lifestyle producten & massages

Op de lifestylemarkt van het Yoga Festival Leiden zijn allerlei duurzame en gezonde producten te vinden. Het aanbod is een mooie combinatie van home-made, fairtrade, biologische en professioneel, of het nu over sieraden, eten yoga-artikelen gaat. Voor iedere yogi wat wils. Neem de tijd om ontspannen te struinen of advies-op-maat te vragen bij de stand. Of laat je prettig onder handen nemen tijdens een shiatsu- of een voetmassage.  De festivalmarkt is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

StandhoudersVoor bedrijven en producenten is deze festivalmarkt een uitgelezen kans om een nieuw publiek aan te spreken of een mini-pre-test te houden van een idee of product. Een standplaats kost € 65,00 per dag, inclusief  marktkraam (lengte 2,00 m x breedte 1,10 m), exclusief BTW.

Massage-corner
Voor extra bezinning en ontspanning is de massage-corner the place to be. De kleine zaal in het Paviljoen biedt een perfecte plek voor massages en consulten. We streven naar een breed aanbod van massagesoorten, zoals Thais, ayurvedisch, shiatsu, stoel- en voetmassage. Bovendien is hier ruimte voor acupunctuur, handlezers en lifecoaching. Een plek op de massage-corner kost € 50,00 per dag, exclusief BTW. 

Wilt u een kraam of massageplek huren, aanvullende informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze marktcoördinatoren, hiervoor kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

AANMELD- EN CONTACTFORMULIER LIFESTYLE-MARKT 2019
ALGEMENE VOORWAARDEN 2019