International Yoga Day

Let's connect again in real life

Let’s connect in real life again and celebrate life.

Zondag 21 juni 2020 is het International Yoga Day. Het doel van deze dag is bijdragen aan een betere wereld en dat begint bij jezelf. Met alles wat er op dit moment in de wereld gaande is, staan we dit weekend extra stil bij bewustzijn, verbinding en liefde. Yoga Festival Leiden organiseert speciaal voor IYD twee activiteiten, zie porgramma. Sluit je aan bij miljoenen mensen over de hele wereld op deze bijzondere dag en ondersteun met je deelname Voedselbank Leiden, een organisatie die mensen helpt die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten.

Door de huidige Corona situatie zullen alle activiteiten buiten plaatsvinden, en hebben we besloten om de activiteiten over twee dagen te verspreiden. Ook zijn er slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar, koop je tickets dus op tijd! Ook gelden er speciale regels (zie praktische informatie, hou hier dus ook even rekening mee.

PROGRAMMA

zaterdag 20 juni
Silent Disco Yoga
19:30 – 21:00

Een speciale flow yogales geschikt voor alle levels waarbij we flow afwisselen met vrij en intuïtief bewegen (lees dansen) op fijne muziek vanuit je koptelefoon. Prijs € 18

zondag 21 juni
Lazy Sunday Yoga
10:15 – 12:00

Start je zondagochtend goed met een fijne Vinyasa les van Myrthe Hooidonk gevolgd door een small breakfast in de tuin. Bij de breakfast bar kun je je ontbijtje ophalen. Pak een lekkere standstoel en klap hem uit in de tuin & enjoy it! Prijs € 20.

Meer informatie over de activiteiten vind je hieronder, voor het bestellen van je ticket(s) verwijzen we je naar de homepage.