5 redenen waarom je dit yogafestival niet mag missen!

Zelfs na vier edities horen we mensen nog vaak zeggen dat ze een festival te duur vinden of zich niet kunnen voorstellen dat ze een dag kunnen vullen met yoga e.a. Speciaal voor al die twijfelaars vijf redenen waarom je juist wél moet komen:

1. Relax & Renew – als je toe bent aan een kleine break dan is een bezoek aan ons festival een uitstekend idee! Zodra je het fetsivalterrein betreedt, begeef je je in een andere wereld. Dompel je onder in de wereld van body, mind en soul. Inhale the good vibes, exhale stress.
2. Learn from the best – op het festival kun je lessen volgen van bekende docenten die hun hele leven gewijd hebben aan yoga, of docenten die zelf een nieuwe yogastijl hebben ontwikkeld. Sommige docenten staan bekend om hun fysieke beheersing, terwijl andere zich weer hebben ontwikkelt in filosofie, anatomie en spiritualiteit. Alleen tijdens een festival kun je in korte tijd zoveel nieuwe docenten ontdekken.
3. Be inspired, stay inspired – de meesten van ons houden zich in het dagelijkse leven vast aan onze één of twee favoriete leraren en geliefde routines zonder dat ze zelden iets nieuws proberen. Yogafestivals zijn een geweldige kans om nieuw territorium te verkennen en volop inspiratie op te doen (ook als yogadocent).
4. Meet your tribe, make new friends and grow your network – yoga trekt veel mensen aan met verschillende culturele en sociale achtergronden. Samen ademen en bewegen creëert een gevoel van verbondenheid. Daarnaast is een festival een mooie plek om nieuwe yogavrienden te ontmoeten, tips voor retreats, workshops en andere yoga stuff te delen, maar ook om goeie gesprekken mee te voeren. Ook voor docenten kan een festival een perfecte plek zijn om nieuwe zakelijke contacten te leggen!
5. Wild and Free: step out of your comfort zone – yogafestivals bieden een open en veilige sfeer en je vindt er veel gelijkgestemden wat je de kans biedt om makkelijker uit je comfort zone te stappen. Misschien zing je nu wel uit volle borst mee tijdens een yogales of probeer je die handstand zonder muur juist nu wel. Of durf je nu wel heerlijk te dansen op je blote voeten.

En nu we toch zo lekker bezig zijn, nog eentje dan!

6. Buy new yoga gear – veel yogafestivals hebben een markt (ook wij) daar vind je niet alleen maar eetkraampjes en massages maar ook alles wat je nodig hebt voor een yogi lifestyle; yogaleggings, tops, tassen, yogamatten, drinkflessen, sieraden, boeken etc. Het fijne is dat veel standhouders een leuke korting bieden. Neem dus gerust de tijd om tussen de lessen door lekker te struinen over onze lifestylemarkt.