Breathwork, yoga & meditatie

Je kan zoveel meer met je lichaam en geest dan dat je denkt! Steeds meer methodes worden ontwikkeld om ons lichaam en onze geest te testenen te kijken waar de grenzen liggen. Termen als CrossFit, Mud Masters, Bikram Yoga, en Breathwork  lijken steeds meer voor te komen in ‘normale’ huishoudens.
Dit komt omdat onze grenzen vaak verder liggen dan wat we in eerste instantie denken. Op deze zondag gaan we aan de slag met meditatie/focus oefeningen en ademhaling om je geloofsovertuigingen en systeem te testen en weer terug in balans te brengen.
Op zondag 8 december geven Jolien Eenkhoorn en Hager Michel een breathwork, yoga en meditatie workshop bij Studio OM. De workshop begint met een geleide meditatie en een yogasessie om het lichaam los te maken. Vervolgens ga je aan de slag ademhalingsoefeningen, holotropic breathing en transpersonal breath. Deze ademhaling technieken kunnen vaak als rustgevend,  intens en geestverruimend worden ervaren. Na de ademhalingsoefeningen wordt de mogelijkheid geboden om in een meditatie te eindigen .

Voor alle levels toegankelijk; ook als je nog nooit eerder de ademhalingsoefeningen hebt gedaan.
Duur workshop: +/- 3 uur
Prijs 35 euro
Tijd 10:00 – 13:00 uur

Let op! Specifieke klachten kunnen voorafgaan aan de training gemaild worden zodat we dit kunnen doorspreken (psychisch, zwangerschap, epilepsie, etc) Deelname aan de workshop is op eigen risico.

Wat mee te nemen? Handdoek, loszittende kleding voor tijdens de yoga en iets warms zoals een vest/dikke sokken.