Full Moon meditatie

Tijdens volle maan is de energie hoog. Dit kan er voor zorgen dat emoties versterkt worden, zowel positief als negatief. Het is goed om dit je te realiseren of jij dit ook zo ervaart. Dit is het moment om jezelf en anderen te vergeven, maar ook om dingen los te laten. Niet alleen je emoties, maar ook andere dingen die je graag niet meer met je mee zou dragen. De energie van volle maan geeft daadkracht en kan je helpen om je net dat duwtje te geven om te doen wat jij wil of moet doen. De volle maan kan je helpen je doelen te bereiken of je helpen te realiseren of je op de goede weg zit.

 

Veel mensen die er gevoelig voor zijn hebben moeite met slapen, zijn rusteloos en/of dromen intens. We gaan tijdens de volle maan meditatie gebruik maken van de energie van de volle maan met als doel deze energie in te zetten. En dan wel op zo’n manier zodat het goed is voor jou. Het eerste kwartier zullen we ingaan op de betekenis en het thema van de huidige volle maan. Vervolgens doen we een half uur een geleide meditatie en daarna is er ruimte om na te bespreken en wellicht van gedachte te wisselen tijdens een kop thee.

 

De volle maan vindt plaats op dinsdag 12 november om 14.37. De aanloop naar volle maan is voor veel mensen het meest intens. Daarom vindt deze sessie een avond eerder plaats zodat de dag erna je de kwartjes misschien hoort vallen.

Maandag 11 november 19:00 – 20.15 – kosten 5 euro (normaal 9.50)

Voor leden van De yogastudio is het de pilot gratis.