Self-care Sunday

Goed voor jezelf zorgen, hip gezegd self-care is meer dan alleen een momentje voor jezelf. Als je echt dagelijks lekker in je vel wilt zitten, is self-care essentieel. Door dagelijks de juiste self-care toe te passen zorg je voor balans in je leven. Door aandacht en tijd te besteden aan je gezondheid en geluk profiteer je daar op verschillende vlakken van. Want met de juiste self-care heb je voldoende energie, kun je genoeg ontspannen en zit je lekker in je vel.

In deze driedelige reeks van Self-care Sunday geven we jouw behoefte aan self-care een extra boost! Elke sessie start met yoga/meditatie/mindfulness, gevolgd door een healthy breakfast of lunch en eindig je de dag met een workshop waarin je wordt uitgedaagd om wellicht jezelf op een andere manier te gaan bekijken.

Op zondag 2 februari starten we met de eerste reeks van Self-care Sunday.

PROGRAMMA:

13:00 – 14:15  introductie Breathwork  (Breathwork is unieke techniek van self-healing en meditatie).

14:15 – 15:00 Healthy Break (koffie, thee, fruit en gezonde snacks, optioneel stoelmassage).

15:00 – 17:00 Workshop ‘Wat vertellen je handen’ Wat zeggen de lijnen in je handpalmen over jezelf? Suzanne Kastermans vertelt je kundig wat handen verraden en wat de patronen in je vingertoppen je te zeggen hebben. Leer je jezelf en je handen beter kennen en duik samen met ons in de veel zeggende wereld van het handlezen!

Self-care Sunday is een middag speciaal voor jezelf, om tips, inzichten en energie op te doen. Zodat jij de balans na een stressvolle week weer even kunt terugvinden.

Prijs: € 39,- p.p.

Locatie: Studio OM
Evertsenstraat 127 in Leiden