Wim Hof methode (WHM) experience

Je kan zoveel meer met je lichaam en geest dan dat denkt! Het klinkt onmenselijk twee uur in een ijskoude cabine staan, een halve marathon op blote voeten door de sneeuw en over ijs. Niet alleen Wim Hof kan dit maar jij ook!

De Wim Hof Methode is bedacht door ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de kracht van kou, ademhaling, mindset/focus.
Met behulp van deze pijlers ga je aan de slag om je systeem terug in balans te brengen, en het fijne is dat je dit keer niet de stad uit hoeft maar gewoon in Leiden terecht kunt voor een WHM experience.

Op zondag 8 december geven Jolien Eenkhoorn en Hager Michel een introductie workshop bij Studio OM.
De workshop begint met een yogasessie om het lichaam los te maken, vervolgens ga je aan de slag met de Wim Hof methode (WHM): ademhalingsoefeningen die vaak als rustgevend,  intens en geestverruimend worden ervaren. Daarnaast hebben de oefeningen positieve effecten op het lichaam, waarover je op de website van Wim Hof veel wetenschappelijke onderbouwde informatie kan vinden. Na de ademhalingsoefeningen wordt de mogelijkheid geboden om in een meditatie te eindigen. De ademhalingsoefening kan zorgen voor een diepe ervaring van rust en ruimte in je hoofd en lichaam waardoor je dieper in een meditatie kan gaan. Vervolgens laten we onze handen en voeten kennis maken met het ijsbad.

Voor alle levels toegankelijk; ook als je nog nooit eerder de ademhalingsoefeningen hebt gedaan.
Duur workshop: +/- 3 uur
Prijs 35 euro
Tijd 10:00 – 13:00 uur

Let op! Specifieke klachten kunnen voorafgaan aan de training gemaild worden zodat we dit kunnen doorspreken (psychisch, zwangerschap, epilepsie, etc) Deelname aan de workshop is op eigen risico.

Wat mee te nemen? Handdoek, loszittende kleding voor tijdens de yoga en iets warms zoals een vest/dikke sokken.