Wim Hof Fundamentals

Durf jij de uitdaging aan?

Geef je dan nu op voor een Wim Hof Fundamentals Workshop met yoga onder leiding van gecertificeerde Wim Hof instructrice. Leer over de drie pilaren van de Wim Hof Methode: de ademtechniek, koude training en commitment. Onderzoek hoe jij zuurstof en koude training kan benutten om je lichaam en geest te optimaliseren en leer over de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing van deze unieke methode.

Of het nu gaat over het verbeteren van je mentale of fysieke performance, het bestrijden van specifieke ziekteverschijnselen of omdat je nu eenmaal nieuwsgierig bent naar het nemen van een ijsbad – een WHM workshop biedt voor ieder wat wils.

Deze fundamentals workshop zal ingeleid worden met een introductie over de Wim Hof Methode, een uitgebreide yogasessie, uitleg over de ademtechniek, een ademsessie en voor wie wil een ijsbad. Tussen de bedrijven door is er genoeg ruimte voor reflectie en vragen.

zondag 15 maart
10.00 – 14.00 uur
Kosten: 85 euro
Locatie Studio OM, Evertsenstraat 127, Leiden

 

Voorbereiding
Indien je nog geen ervaring hebt met koude training, raden we je aan eerst te oefenen met koude douches. Bij aanmelding zullen we je een schema toesturen, wat het behapbaar maakt. Just relax en durf jezelf uit te dagen 🙂

Let op! Deelname aan de workshop is op eigen risico en uitgesloten voor sommige mensen, bijvoorbeeld vrouwen die zwanger zijn of mensen met epileptische klachten. Neem even contact met ons op als je twijfelt of de workshop voor jou is.

Klik hier voor het bestellen van tickets.