One Day Retreat I Soft & Strong

Explore, experience, enjoy

Het een kan niet bestaan zonder het ander. Net zoals yin en yang en de zon en de maan hebben we sterkte en zachtheid nodig voor een leven in balans.

Tijdens dit one day retreat gaan we aan de slag met beiden. We starten krachtig met een playful rocket yoga sessie, waarin we ons staande houden in uidagende yogaposes. Daarna is er tijd om rond te struinen op het prachtige terrein van Moon’s farm, wat vol staat met kruiden, wilde bloemen en bomen. Na de lunch is er de mogelijkheid om een korte stoelmassage te nemen, te luisteren naar een podcast of je eigen smudge stick te maken.

Vervolgens laten we je kennis maken met Breathwork (ademsessie) die gericht is op loslaten en om weer te landen en te ontspannen vindt er tot slot een heerlijke sound healing plaats.

Het doel van het retreat is om de connectie te maken tussen lichaam en mind en te ervaren hoe het is om sterk te zijn en tegelijktijd zachtheid te voelen en los te mogen laten. Durf jij te ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft? Zonder daar over te oordelen?
Come with us and explore, experience and enjoy!

 

PROGRAMMA

PROGRAMMA
zaterdag 18 september 
10:00 – 17:30
locatie: Moon’s farm (Noorwijk)

10:00  – 10:00 ontvangst + tea
10:15 –  10:25  openingscircel
10:30 – 12:00  rocket yoga
12:00    12:30  tea break 
12:30 – 14:00  lunch break + free time 
14:00 – 15:15 breathwork
15:45 – 17:00 sound experience
17:00 – 17:30 slot

Wat mee te nemen?
In verband met de huidige Corona situatie is meebrengen van een eigen yogamat, dekentje en/of een meditatiekussen verplicht.

Kosten
Investering in jezelf € 99,-
Prijs is inclusief tea, fruit, vegetarische lunch en vegan ijs.

Klik hieronder op de sessies voor een uitgebreide beschrijving.

 

Moon's farm

over de locatie

Het one day retreat vindt plaats bij Moon’s farm. Een magische plek waar je wordt omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase gelegen tussen de bloemenvelden, dichtbij de bossen, duinen en zee van Noodwijk. De energie van deze plek nodigt uit om te ontspannen. Waar ruimte is voor verdieping, maar ook voor plezier en nieuwe ontmoetingen.