Praktische informatie

Yoga Festival Leiden

Zondag 17 juni 2018
10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS LEIDEN

Bereikbaarheid Openbaar vervoer en parkeergelegenheid
Woon je in Leiden dan raden wij je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het Mini Fest. te komen.

Trein
Vanaf Station Leiden Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Museum Volkenkunde. Plan je treinreis op www.ns.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan in Parkeergarage Morspoort. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar het museum Volkenkunde waar het yogafestival plaatsvindt.
 

FESTIVALTERREIN
Als organisatie proberen we tijdens het yogafestival alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om zelf alvast even rekening te houden met onderstaande zaken:

Yogamatten
Ben je al een echte yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat. Neem je eigen fijne en vertrouwde mat gerust mee naar het festival. We weten namelijk dat een eigen matje het allerfijnst is. Geen mat? Geen nood,  je kunt een leenmat huren, hou er wel rekening mee dat de oplage beperkt is. 

Betalingsmogelijkheden 
Aan de kassa kun je op de dag zelf nog online een ticket kopen. Hou er rekening mee dat pinnen niet overal mogelijk is, bijvoorbeeld bij de massagesessies of op de markt. Neem dus genoeg contant geld mee of betaal via je bankapp.

Eten en drinken
Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festivalterrein zijn verschillende plekken waar je eten en drinken kunt kopen o.a. op de markt of binnen in het museum.

Bring your own cup
Ook een hekel aan plastic bekers en uitpuilende prullenbakken? Wij wel! En daarom schenken we gratis verse munt of gember thee voor iedereen die zijn of haar eigen beker meebrengt. Dat is niet alleen lekkerder, het bespaart ook nog eens bergen afval. Neem dus je favoriete beker mee, en vergeet hem ook niet weer mee terug te nemen.