Praktische informatie

Yoga Festival Leiden

Zondag 7 mei 2017
09:30 tot 17:30 uur

Locatie
Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS LEIDEN

Bereikbaarheid Openbaar vervoer en parkeergelegenheid
Woon je in Leiden dan raden wij aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het Yoga Festival Leiden te komen.

Trein
Vanaf Station Leiden Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar Scheltema. Plan je treinreis op www.ns.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Vanaf vrijdag 28 april is het mogelijk om te parkeren in de nieuwe parkeergarge Lammermarkt. Vanaf daar is het ongeveer 2 minuten lopen naar het yogafestival.

Openingstijden parkeergarage: 24 uur per dag uitrijden, inrijden tussen 0.700 ’s ochtends en 2.00 ’s nachts.
Tarief: € 2,75 per uur – max dagtarief: € 20
Betaalmogelijkheden: contant en PIN
 

FESTIVALTERREIN
Als organisatie proberen we tijdens het yogafestival alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om zelf alvast even rekening te houden met onderstaande zaken:

Inschrijving lessen, workshops en lezingen
15 minuten voor aanvang van elke activiteit kun je bij de balie in de Foyer een muntje halen. Zonder muntje heb je geen toegang tot de les, workshop of lezing. We raden je aan om vooraf het 
programma goed te bestuderen en alvast te bedenken aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Yogamatten
Laat je yogamat gerust dit jaar thuis! Gaiam (specialist in o.a. yogamatten) is dit jaar sponsor van het yogafestival, en dat betekent dat alle zalen voorzien worden van yogamatten! Wel zo fijn toch? Kan je echt niet zonder je eigen yogamat ;-), dan mag je deze natuurlijk altijd meebrengen.

Betalingsmogelijkheden 
Aan de kassa kun je op de dag zelf nog een ticket kopen en pinnen is mogelijk. Hou er rekening mee dat pinnen niet overal mogelijk is, bijvoorbeeld bij de massagesessies en de festivalmarkt.

Eten en drinken
Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festivalterrein zijn verschillende stands waar je eten en drinken kunt kopen.