Praktische informatie

alles wat je moet weten om lekker ontspannen naar #5 te komen

Mini Fest #5

zaterdag 28 maart & zondag 29 maart
11:30 – 17:45 uur

Locatie
Studio OM 
Evertsenstraat 127
2315 RZ  LEIDEN

Bereikbaarheid festival
Woon je in Leiden dan raden we je aan om met de fiets naar het Mini Fest. te komen. Studio OM bevindt zich in het bedrijvencentrum ‘De Olga’. Vlak voor het einde van de straat de rechts de inrit inrijden en dan vind je ons aan de linkerkant.

Trein
Vanaf station Leiden Centraal kun je de buslijn 6 ( richting Leiderdorp) nemen. Uitstappen bij halte Zijlsingel, vanaf daar is het 6 minuten lopen. Plan je reis op www.9292.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op het bedrijfsterrein, indien dit vol is dan kun je betaald parkeren in de wijk.

FESTIVALTERREIN

Als organisatie proberen we tijdens het yogafestival alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om alvast even rekening te houden met de volgende zaken:  

Yogamatten
Ben je een echte yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat. Neem je eigen vertrouwde yogamat mee naar het festival. We weten uit ervaring dat een eigen mat het allerfijnste is. Geen eigen yogamat? Geen nood, we hebben enkele leenmatten beschikbaar. Hou er wel rekening mee dat de oplage beperkt is. 

Tickets
We vragen je om je ticket(s) online te bestellen voordat je naar het festival komt. Klik hier voor het bestellen van je ticket(s).

Toegang zaal
Op vertoon van je e-ticket kun je vanaf 20 minuten voor aanvang van elke sessie de zaal in. 

Betalingsmogelijkheden
Op het terrein is betalen met PIN niet overal mogelijk (bijvoorbeeld bij de massages), hou er dus rekening mee dat je voldoende contant geld mee neemt of kunt betalen met een bankapp.

Eten en drinken
Op het festivalterrein is er gelegenheid om een gezonde snack en drinken te kopen. Doe je meerdere sessies mee, neem dan zelf nog iets te eten mee. 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.