Praktische informatie

alles wat je moet weten om lekker ontspannen naar #5 te komen

Yoga Festival Leiden #5

zondag 16 juni 
09:30 – 17:00 uur

Locatie
museum Volkenkunde 
Het festival bevindt zich aan de achterkant van het museum terrein (ingang festival Morspoort).
Steenstraat 1
2312 CS  LEIDEN

locatie editie 5 - Yoga Festival Leiden

Bereikbaarheid festival
Woon je in Leiden dan raden we je aan om met de fiets naar het festival te komen. 

Trein
Vanaf station Leiden Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar museum Volkenkunde. Plan je reis op www.ns.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan in parkeergarage Morspoort, vanaf daar is het ongeveer 2 minuten lopen naar het festivalterrein.

FESTIVALTERREIN

Als organisatie proberen we tijdens het yogafestival alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om alvast even rekening te houden met de volgende zaken:  

Yogamatten
Ben je een echte yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat. Neem je eigen vertrouwde yogamat mee naar het festival. We weten uit ervaring dat een eigen mat het allerfijnste is. Geen eigen yogamat? Geen nood, we hebben enkele leenmatten beschikbaar. Hou er wel rekening mee dat de oplage beperkt is. 

Tickets
We vragen je om je ticket(s) online te bestellen voordat je naar het festival komt. Dit vanwege de beperkte WiFi op het terrein. Klik hier voor het bestellen van je ticket(s).

Toegang zalen
Op vertoon van je toegangsbandje kun je vanaf 15 minuten voor aanvang van elke sessie een muntje halen bij de zaal. Om teleurstelling bij de deur te voorkomen vragen we je op vooraf je festivalroute goed te plannen. Tip: vraag een timetable bij kassa of save het programma op je mobiel. 

Betalingsmogelijkheden
Op het terrein is betalen met PIN niet overal mogelijk (bijvoorbeeld bij de massages of op de markt), hou er dus rekening mee dat je voldoende contant geld mee neemt of kunt betalen met een bankapp.

Eten en drinken
Op het festivalterrein en in het museum is er volop gelegenheid om eten en drinken te kopen. Het is helaas niet toegestaan op eigen consumpties te nuttigen op het festivalterrein. Volg je een speciaal dieet en moet je om die reden eigen eten/drinken meebrengen, laat het ons dan vooraf even weten.


Bring your own cup
Na het grote succes van vorige jaar schenken we ook dit jaar weer GRATIS verse gember of munt thee voor iedereen (met een dagkaart) die zijn of haar eigen beker meebrengt. Dat is niet alleen lekkerder, het bespaart ook nog eens bergen afval. Neem dus je favoriete beker mee, en vergeet hem ook niet weer mee terug te nemen!

Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.