Praktische informatie

Yoga Festival Leiden

Zondag 17 juni 2018
09:30 tot 17:00 uur

Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS LEIDEN


Bereikbaarheid Openbaar vervoer en parkeergelegenheid
Woon je in Leiden dan raden wij je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het festival te komen. 

Trein
Vanaf Station Leiden Centraal is het ongeveer 3 minuten lopen naar het Museum Volkenkunde. Plan je treinreis op www.ns.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan in Parkeergarage Morspoort. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar museum Volkenkunde waar het yogafestival plaatsvindt.

Ingang festivalterrein
De ingang van het festival bevindt zich aan de kant van de Morspoort. Kom je met het OV dan kun je via de hoofdingang van het museum (Steenstraat) het terrein op, volg vervolgens de borden entree festival.

FESTIVALTERREIN
Als organisatie proberen we tijdens het yogafestival alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om zelf alvast even rekening te houden met onderstaande zaken:

Yogamatten
Ben je al een echte yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat. Neem je eigen fijne en vertrouwde mat gerust mee naar het festival. We weten namelijk dat een eigen matje het allerfijnst is. Geen mat? Geen nood,  je kunt een leenmat huren, hou er wel rekening mee dat de oplage beperkt is. 

Tickets
We vragen je om je ticket(s) online te bestellen voor dat je naar het yogafestival komt. Dit vanwege de beperkte WiFi op het terrein, waardoor we beperkt zijn met de PIN mogelijkheden. Klik hier voor het bestellen van je ticket(s).
 

Toegang tot de lessen
Vanaf 15 minuten voor aanvang van elke les of workshop kun je bij de zaal een muntje halen. Hou er rekening mee dat voor bepaalde lessen/workshops een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Betalingsmogelijkheden 
We vragen je om zoveel mogelijk vooraf (online) je tickets te bestellen. Aan de kassa kun je op de dag zelf nog een ticket kopen.  Hou er rekening mee dat betalen met PIN niet overal mogelijk is, bijvoorbeeld bij de kassa,  massagesessies of op de markt. Neem dus genoeg contant geld mee of betaal via je bankapp.

Eten en drinken
Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festivalterrein zijn verschillende plekken waar je eten en drinken kunt kopen o.a. op de markt of binnen in het museum.

Bring your own cup
Ook een hekel aan plastic bekers en uitpuilende prullenbakken? Wij wel! En daarom schenken we gratis verse munt of gember thee voor iedereen die zijn of haar eigen beker meebrengt. Dat is niet alleen lekkerder, het bespaart ook nog eens bergen afval. Neem dus je favoriete beker mee, en vergeet hem ook niet weer mee terug te nemen.
 

Algemene voorwaarden 
Check hier onze algemene voorwaarden.