Praktische informatie

Yoga Festival Leiden

Zondag 28 oktober 2018
09:45 tot 18:00 uur

Locatie
MARKTSTEEG 10
Marktsteeg 10
2312 CS LEIDEN


Bereikbaarheid Openbaar vervoer en parkeergelegenheid
Woon je in Leiden dan raden wij je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het festival te komen. 

Trein
Vanaf Station Leiden Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar Marktsteeg 10. Plan je treinreis op www.ns.nl.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan in Parkeergarage Lammermarkt. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar Marktsteeg 10 waar het Mini Fest plaatsvindt.

FESTIVALTERREIN
Als organisatie proberen we tijdens het Mini Fest alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar misschien is het handig om zelf alvast even rekening te houden met onderstaande zaken:

Yogamatten
Ben je al een echte yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat. Neem je eigen fijne en vertrouwde mat mee naar het Mini Fest. We weten namelijk dat een eigen matje het allerfijnst is. Geen mat? We hebben enkele leenmatten beschikbaar, maar de oplage is beperkt.

Tickets
We vragen je om je ticket(s) online te bestellen voor dat je naar het Mini Fest komt. Dit vanwege de beperkte WiFi op het terrein, waardoor we geen PIN mogelijkheden hebben. Klik hier voor het bestellen van je ticket(s).
 
Ligconcert 
Kom je naar het ligconcert,  neem dan een yogamat of een ander dunne mat mee waar je comfortabel op kunt liggen. Ook is het aan te raden om een dekentje of grote sjaal mee te nemen.

Toegang tot de lessen
Vanaf 15 minuten voor aanvang van elke sessie kun je de zaal dezaal op vertoon van je ticket betreden. Heb je een early bird ticket, dan krijg je van ons een toegangsbandje.

Betalingsmogelijkheden 
We vragen je om zoveel mogelijk vooraf (online) je tickets te bestellen. Aan de kassa kun je op de dag zelf nog een ticket kopen. Helaas is het niet mogelijk om te pinnen. Neem dus genoeg contant geld mee of betaal via je bankapp.

Eten en drinken
Tijdens het Mini Fest schenken we gratis verse munt of gember thee (zo lang de voorraad strekt). Ook zijn er gezonde snacks beschikbaar. 

Algemene voorwaarden 
Check hier onze algemene voorwaarden.