International Yoga Day

Let’s connect in real life again and celebrate life.

Zondag 21 juni  is het International Yoga Day. Het doel van deze dag is bijdragen aan een betere wereld en dat begint bij jezelf. Met alles wat er op dit moment in de wereld gaande is, staan we dit weekend extra stil bij bewustzijn, verbinding en liefde. Yoga Festival Leiden samen met aantal yogadocenten en muzikanten slaan daarom de handen ineen voor een dag vol yoga, meditatie, muziek, en ademhaling. Sluit je aan bij miljoenen mensen over de hele wereld op deze bijzondere dag en ondersteun met je deelname Voedselbank Leiden, een organisatie die mensen helpt die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten.

Door de huidige Corona maatregelen zullen alle activiteiten buiten plaatsvinden, en hebben we besloten om de activiteiten over twee dagen te verspreiden (om drukte te voorkomen).  Ook zijn er slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar, hou daar even rekening mee! Uiteraard houden we ons aan de 1.5 meter afstand, en overige regels conform buiten activiteiten.

PROGRAMMA

zaterdag 20 juni
Silent Disco Yoga
19:30 – 21:00

Een speciale flow yogales geschikt voor alle levels waarbij we flow afwisselen met vrij en intuïtief bewegen (lees dansen) op fijne muziek vanuit je koptelefoon. Prijs € 18

zondag 21 juni
Lazy Sunday Yoga
10:15 – 12:00

Start je zondagochtend goed met een fijne Vinyasa les van Myrthe Hooidonk gevolgd door een small breakfast in de tuin. Bij de breakfast bar kun je een koffie of verse munt/gember + croissant of fruit jar + klein sapje ophalen. Pak een lekkere standstoel en klap hem uit in de tuin & enjoy it! Prijs € 20

Ligconcert in de tuin
15:00 – 16:00
Liever even wegdromen bij prachtige o.a. pianoklanken?Kom dan zondagmiddag liggend luisteren naar mooie muziekstukken. Neem je yogamat, kussen en/of dekentje mee of leen een strandstoel, zoek een plekje in de tuin, en laat je meevoeren!
€ 10

Alle activiteiten vinden plaatsen in de tuin bij Studio OM, Evertsenstraat 127 in Leiden.