breathwork

Moon's farm

Breathwork, of gewoon ademwerk op z’n Nederlands, is een verzamelnaam voor diverse ademhalingstechnieken. Dankzij die technieken ben je in staat bepaalde processen in je lichaam te beïnvloeden.

Door tijdens een ademsessie bewust, vol en diep te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen van je lichaam.

In deze ademsessie gaan we onder begeleiding van Belinda Grijn aan de slag met een techniek die ons helpt om vastzittende blokkades los te maken en af te voeren. Denk hierbij aan oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en oude herinneringen uit het verleden, die opgeslagen zijn in je onderbewuste.  Deze blokkades beperkt de doorstroming van jouw levensenergie. Vaak zijn trauma’s (blokkades) diep weggestopt in het onderbewuste en kunnen een negatief effect hebben op hoe we ons voelen. Met  Trauma Release Breathwork kun je vrij gemakkelijk en liefdevol bij de kern van je trauma’s komen. Door deze oude pijnen alsnog te doorleven, kun je ze loslaten en helen. Het resultaat is helderheid van geest en een gevoel van emotioneel balans.

Durf jij jezelf vrij te ademen van je oude pijnen? Ontdek tijdens dit one day retreat wat het voor jou kan doen.