Early bird tickets #4 nu verkrijgbaar

Zondag 17 juni is het alweer tijd voor de 4e editie van Yoga Festival Leiden. Editie 4 draait om het thema lucht: adem, beweging en verbinding (4e chakra – hart). De nieuwe festivallocatie past daar uitstekend bij: museum Volkenkunde, het Paviljoen, een zaal op de museumzolder en als corridor de prachtige tuinen van het museum.

Het programma biedt yogaliefhebbers uit Leiden en de verre regio’s een ‘luchtige combinatie van landelijke bekende docenten, verdiepende workshops en veel live-muziek tijdens de lessen. Maar uiteraard kun je ook tijdens deze editie kennismaken met nieuwe trends. Doordat we een andere zaalindeling dit jaar hebben, kan iedereen kiezen voor zijn of haar favoriete docent.

In het museumpark kunnen festivalgangers struinen over de food-en lifestylemarkt, en lekker chillen en eten in de buitenlucht. We hebben alvast zon besteld voor zondag 17 juni. Extra fijn voor de liefhebbers van SUP-yoga, die eindelijk dit jaar hun hart kunnen ophalen in de Leidse grachten.

Vanaf zondag 18 februari tot en met zondag 11 maart kun je een early bird ticket bestellen! Klik hier voor het bestellen van het tickets.