Vrijwilligers

 

 

Een festival is vooral leuk om samen te beleven. Om de yogafestival-vibe compleet te maken, hebben we een energiek en gastvrij festivalteam nodig. Samen zorgen we ervoor dat de festivaldag relaxed en op rolletjes verloopt.

We zoeken enthousiaste aanpakkers die van samenwerken weten en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben. Besmet zijn met het yogavirus is niet noodzakelijk maar wel een plus. Wil je op vrijwillige basis de vijfde editie van het Yoga Festival Leiden samen met ons onvergetelijk maken? Stuur dan een mailtje naar onze vrijwilligerscoördinator Santa Hissink, via yogafestival071@gmail.com.

Om je een idee te geven: we hebben mensen op de festivaldag nodig die helpen bij de op-en afbouw, gastheren of gastvrouwen en promotie. Maar ook voorafgaand aan het festival zijn extra helpende handen zeer welkom voor diverse promotiewerkzaamheden.

Ben je zaterdag 15 juni of zondag 16 juni 2019 minimaal 5 uur beschikbaar (meer mag natuurlijk ook), en wil je ons helpen? Vul dan onderstaand formulier in, en onze vrijwilligerscoordinator zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! P.s. Natuurlijk krijg je er iets voor terug: een intens tevreden gevoel, nieuwe vrienden, ervaring en uiteraard een kaartje voor het festival plus consumptiemunten. 

AANMELDEN