Gratis yoga op zondagochtend


Na twee corona jaren zijn we weer terug met Sunday City Yoga. Vanaf zondag 10 juli kun je weer genieten van gratis yoga op zondagochtend in de binnentuin van museum Volkenkunde.


Speciaal voor iedereen die dol op yoga is of yoga eens wil proberen. Ook deze zomer hebben we weer leuke en inspirerende docenten gevonden die graag hun kennis en yoga practice met je willen delen. En het állerleukste is, het is nog GRATIS ook! 

Voor wie?
Yoga is voor iedereen jong en oud, lenig en stijf. Voor iedereen die al jaren aan yoga doet, maar ook voor iedereen die yoga eng of raar vindt of krap bij kas zit. Kortom, wees welkom! 

Hoe, wat en waar
Elke zondagochtend van 10:00u tot 11:00u in juli en augustus

Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1, Leiden
Binnentuin (kant van 1e Binnenvestgracht)

Wat meenemen? 
Ben je een ervaren yogi, dan heb je vast ook een eigen yogamat, neem deze mee naar de les. Geen mat? Geen nood, je kunt ook een groot strandlaken meenemen. Liever een eigen yogamat? Bij de winkel van Yoga Specials (Breestraat 83, Leiden) of via de webshop kun je een yogamat kopen. 

Let op! Bij slecht weer (lees regen) gaat de les helaas niet door. Hou onze FB pagina en Instagram goed in de gaten op zondagochtend.

NB: Tijdens de sessies worden er foto’s en video’s gemaakt. Bij het inschrijven voor de sessies ga je akkoord met het maken van beeldmateriaal voor onze promotieactiviteiten.

Programma Sunday City Yoga

Benieuwd welke docenten komen lesgeven tijdens Sunday City Yoga?
Klik op de button voor het programma.

Breng je eigen yogamat mee

Heb je nog geen eigen yogamat, maar wil je wel deelnemen aan Sunday City Yoga?

Sunday City Yoga

Is een initiatief van Yoga Specials en Yoga Festival Leiden.